HalloweenTrick

Häng med på SHTK:s häpnadsväckande trickutmaning!

Till alla hundtrickälskare därute, vi har något alldeles speciellt för er mellan den 31 oktober och 4 november – vår Halloween-utmaning!

Det är dags att tillsammans med din fyrbenta bästa vän sprida Halloween-magi och låta era trick lysa som aldrig förr.

Ditt uppdrag, om du väljer att acceptera det, är att välja TRE trick ur valfri klass enligt SHTK:s regelverk, men med Halloween-tema! Din hund behöver inte ha kläder på sig, men låt din kreativitet flöda så att ditt bidrag andas allahelgona/Halloween. Det är ett utmärkt tillfälle att visa upp din hunds förmågor med en ”skrämmande” twist.

Men det är inte allt – vi välkomnar också alla förare att klä ut sig till spöken eller ha andra skrämmande utstyrslar som täcker ansiktet! Låt ditt och din hunds samarbete skapa en minnesvärd och skrämmande upplevelse 😃 .

När ni har genomfört utmaningen, fyll i era uppgifter här ( https://shtk.se/diplom ) för att få ett välförtjänt diplom skickat till er via mail. Varje diplom ger er en chans att fira er fantastiska prestation.

Så tagga din hund, slipa dina trick-kunskaper, och gör dig redo för denna Halloween-utmaning. Det är dags att visa världen att du och din hund är de ultimata Halloween-mästarna!

Vi ser fram emot att fira denna magiska och skrämmande tid med er alla.

Utmaningen är öppen för alla som vill vara med och sker på Sociala medier.

På facebook, leta upp det orange inlägget och ladda upp en video eller länka till youtube.
På instagram, gör en reel eller ett video-inlägg och tagga @Svenskahundtrickklubben .

Med skratt och glädje, SHTK Styrelse